«Клеять» Леніна

«Клеять» Леніна

Черкаси стали черговим обласним центром, в якому, за рішенням міськвиконкому, було демонтовано 70–тонний пам’ятник Володимиру Леніну на центральній площі. Коли минулої п’ятниці вождя пролетаріату знімали з постаменту, він розлетівся на шматки.

«Стас» відбігався

«Стас» відбігався

Банда, яку днями викрили «убозівці», лишила свій кривавий слід не лише в Україні, а й у Росії. Як повідомила «УМ» керівник прес–служби ГУБОЗ МВС Олена Мельник, ідеться про суспільно небезпечну організовану групу з міжнародними зв’язками, яка займалася замовними убивствами та розбійними нападами.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нате гроші, яких немає

Нате гроші, яких немає

Відучора в Україні встановлено нову мінімальну заробітну плату — вона зросла з 545 гривень до 605. Перерахунок був запланований державним бюджетом на 2008 рік, і кошти на нього, запевняють у Міністерстві праці та соціальної політики України, передбачені.

«Жерсть» мікрофона

«Жерсть» мікрофона

Про резонанс, який викликав у суспільстві та МВС цикл матеріалів «Жерсть мундира» журналіста «1+1» Жана Новосельцева, «УМ» уже повідомляла. Автор циклу тепер працює над новими сюжетами під охороною бійців «Альфи», натомість запрошений на «1+1» міністр внутрішніх справ Юрій Луценко цієї неділі у прямому ефірі висловив власну думку щодо нашумілого циклу.

Мокра експозиція

Мокра експозиція

Звично вийшовши зранку на роботу (субота в музеї є робочим днем. — Авт.), співробітники одразу відчули неладне, побачивши залиті водою коридори. І хоч на той час водопостачання вже відключили, вода і далі прибувала в кількох місцях.

Відсидів «за того хлопця»

Відсидів «за того хлопця»

«Копайте глибше, слідчі, аби не закопували більше українських дівчат!», — писала «УМ» у січні 2004 року. «І не ув’язнювали безневинних», — додавала наша газета в одному з наступних матеріалів.

Всі статті рубрики