Горілку — разом, очки — нарізно

Горілку — разом, очки — нарізно

Перед відльотом на півфінальний раунд Континентального кубка до Латвії головний тренер киян Олександр Сеуканд попросив журналістів побажати команді удачі. І зізнався, що захопив із собою пляшку горілки, аби відверто поговорити з колишнім босом по збірній України минулого сезону — Володимиром Голубовичем. Російський фахівець, добре відомий у нас іще з 1980–х, коли виступав за «Сокіл», уже кілька років очолює «Металургс». Під проводом Голубовича команда з Лієпаї стала чемпіоном Латвії, а минулого уїк–енду протистояла українському гранду в другому за рангом клубному турнірі Європи. Клуб Голубовича виступив у домашньому «кваліфайні» за принципом «сам не гам, і українцям не дам».

«Порепетували»

«Порепетували»

У нинішньому році традиційний київський турнір пам’яті Ігоря Турчина — для найуспішнішої нашої команди з ігрових видів спорту — не відбувся. Замість нього наша жіноча гандбольна збірна вирушила до сусідок–румунок на «Кубок Карпат». Склад учасників турніру в місті Клуж–Напока виявився доволі пристойний — якраз аби провести репетицію перед чемпіонатом Європи, що за тиждень стартує в Македонії.

Матч відбудеться за будь–якої погоди

Матч відбудеться за будь–якої погоди

Матчі 16–го туру, що відкриває програму другого кола, відбувалися у п’ятницю й неділю — з суботи футбольні змагання прибрали з огляду на День пам’яті жертв Голодомору та скорботні заходи по всій країні до 75–х роковин трагедії. При цьому поєдинок «Іллічівець» — «Динамо» вирішили перенести аж на 5 грудня — щоб віце–чемпіони могли краще підготуватися до вівторкового протистояння з лондонським «Арсеналом». Найбільше ж не пощастило тим, хто грав позавчора, коли по всій Україні падав сніг, і футбол подекуди нагадував лижні перегони...

Коли верхи не можуть, а низи не хочуть

Коли верхи не можуть, а низи  не хочуть

Услід за демаршем частини чоловічих команд виступати під егідою Федерації баскетболу України відмовились і деякі жіночі клуби, й тепер вони теж грають під егідою УБЛ. Десять команд–учасниць нового чемпіонату Української баскетбольної ліги днями почали свої змагання матчами першого–другого турів — за тією ж схемою, що й чоловіки в УБЛ.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики