Гайда ковзатися на «Екватор»

19.11.2008

Нове місце відпочинку з’явилося у мешканців Черкас: на проспекті Хіміків у торговельно–розважальному комплексі «Екватор» відкрили першу в місті криту ковзанку. Для зручностей самодіяльних «фігуристів» із центру Черкас та з Південно–Західного мікрорайону курсують два безкоштовні автобуси — сідай і їдь до самої ковзанки.

Що народ і робить. І не лише у вихідні чи свята. «Ми з донькою стараємося приїхати на ковзанку у будні — тоді тут не так людно. Стати на ковзани тим, хто ніколи на них не стояв, допомагають інструктори. Це зручно: у них можна розпитати про всі тонкощі катання. Нам тут сподобалося, тож минулого тижня ми їздили на ковзанку аж тричі», — раділа у розмові з «УМ» Ніна Коваленко, мама 4–річної Богдани.

Вона каже, що на ковзанку бере свої ковзани. Хоча в «Екваторі» є пункт прокату спецвзуття з розмірами аж до 45–го. Прокат коштує від 15 до 20 гривень. Утім за ці гроші можна провести весело час, не відлучаючись «перекусити» — на ковзанці можна й пообідати, адже поруч працює піцерія.