Про ПРО і про СНО

Про ПРО і про СНО

Делегації Росії та США розпочали вчора в Женеві перший раунд переговорів із підготовки нової угоди про скорочення стратегічних наступальних озброєнь (СНО), повідомляє «Євроньюс». Попередню угоду було підписано 1991 року і термін її дії спливає 5 грудня 2009 року. За умовами СНО–1, Росія і США повинні мати не більше шести тисяч ядерних боєголовок із кожного боку. Як заявив журналістам високий американський дипломат, перший раунд переговорів триватиме до 21 листопада. Міжнародні оглядачі вважають, що він не принесе суттєвих результатів, оскільки кардинальних рішень не варто очікувати до вступу на посаду 20 січня наступного року нового президента США Барака Обами.

Ісуса депортують із Британії

Ісуса депортують із Британії

Позавчора увечері популярне британське дівоче тріо The Sugababes («Солодкі крихітки») виступило з безкоштовним концертом на лондонській вулиці Оксфорд–Стріт перед натовпом із 50 тисяч фанів. Цим концертом дано початок передріздвяному купівельному божевіллю (мешканці британської столиці роблять шопінг до свята головним чином на Оксфорд–Стріт).

Кіно і турки

Кіно і турки

У понеділок Туреччина вшанувала 70–ту річницю від дня смерті засновника сучасної світської Турецької держави Мустафи Кемаля Ататюрка, якого вважають батьком нації і пам’ять про якого в країні є священною. Жалобні церемонії пройшли повсюдно, а в столиці Анкарі тисячі людей зібралися перед мавзолеєм Ататюрка, в якому його прах спочиває з 1953 року. О 9.05, у хвилину смерті батька нації, по всій країні впродовж двох хвилин звучали автомобільні гудки та сирени.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики