Знайомі всі обличчя

Знайомі всі обличчя

А «Олександрія» ж була за крок від сенсації. До чвертьфіналу національного кубка представники Кіровоградської області ніколи ще не потрапляли, і гра з «Шахтарем» стала для підопічних Юрія Коваля новим поступом у їхній кар’єрі.

«Обрисилися»

«Обрисилися»

Минулих вівторка й середи в гості до української команди у Бровари приїхала подільська «Рись». Підмосковний клуб, створений лише чотири роки тому, цього сезону отримав професіональний статус. Керманичем «хижаків» є легендарний радянський захисник Олексій Касатонов, а допомагають йому воротар і захисник збірної СРСР — Володимир Мишкін і Борис Миронов. До того ж оборонець і досі виходить на лід як граючий тренер.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сергій Дзинзирук: Краще боксувати 12 раундів, ніж бути присутнім на пологах

Сергій Дзинзирук: Краще боксувати 12 раундів, ніж бути присутнім на пологах

У світі професіонального боксу українців поважають — успіхи наших спортсменів змушують із ними рахуватися. Донедавна в активі наших співвітчизників було шість титулів чемпіонів планети, наразі залишилося п’ять, але віриться, що це не межа. Одним із тих, хто впродовж тривалого часу прославляє Україну в ринзі, є броварчанин Сергій Дзинзирук. Завоювавши три роки тому звання найкращого у вазі до 69,9 кг за версією WBO, він і понині впевнено тримає свій пояс.
Після чергової перемоги — над амбітним колумбійцем Хоелем Хуліо — українець поспішив поділитися радістю з вітчизняними мас–медіа на прес–конференції в Києві. Атмосфера на зустрічі панувала приємна — чемпіон фотографувався (при цьому ставив «ріжки» знайомим журналістам), роздавав автографи і дозволяв усім бажаючим приміряти свій пояс. А потім поспілкувався тет–а–тет із кореспондентом «УМ».

Всі статті рубрики