Пацієнт швидше живий, ніж…

Пацієнт швидше живий, ніж…

Учора прем’єр–міністр Японії Таро Асо оголосив, що, за даними розвідки, лідера КНДР Кім Чен Іра, який не з’являвся на публіці останні два місяці, госпіталізовано. «Стан здоров’я Кім Чен Іра поганий, але до втрати дієздатності не дійшло», — цитує Асо агенція «Ассошіейтед прес». Так само від Японії світ дізнався днями про те, що син північнокорейського лідера Кім Чен Нам літав до Парижа для консультацій із провідними хірургами, відтак один зі «світил» французької медицини відправився до Пхеньяна — ймовірно, для того, щоб прооперувати хворого диктатора. Саме Кін Чен Нама вважають найімовірнішим «спадкоємцем комуністичного престолу» КНДР.

Неонацисти проти Барака

Неонацисти проти Барака

Спецслужби США розкрили змову проти кандидата в президенти від Демократичної партії Барака Обами — заарештували двох осіб, які входили до неонацистського угруповання, що планувало вбивство Обами, повідомляє «Євроньюс». За даними слідства, зловмисники також планували напад на середню школу в штаті Теннесі, де навчаються переважно чорношкірі діти. У заарештованих, 20–річного Деніела Коуарта та 18–річного Пола Шлесселмена, вилучили арсенал зброї.

Кулемета голос чути в лісі

Кулемета голос чути в лісі

Абхазія перекидає до кордону з Грузією додаткові війська. Президент цього невизнаного сепаратистського утворення Сергій Багапш видав наказ про створення спецгрупи для, як було заявлено, «протидії грузинським спецслужбам у прикордонному з Грузією Гальському районі». Багапш звинуватив спостерігачів Євросоюзу в неспроможності гарантувати безпеку на грузино–абхазькому кордоні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики