«П’ятірка» від Європи

«П’ятірка» від Європи

У грудні нинішнього року відбудеться чергова ротація українського миротворчого контингенту в Косові. Заміну проводять правоохоронці з вітчизняного МВС, адже Міноборони вже відправило в Пріштину своїх «новобранців». Українські міліціянти показують високий рівень підготовки, визнають члени європейської комісії, що прибула в Україну з інспекцією. Належна скоординованість дій наших правоохоронців, за словами євроінспекторів, є запорукою безпеки українських миротворців у «гарячому регіоні». Проте українці сподіваються також на виваженість керівництва контингенту в прийнятті рішень, аби запобігти повторенню трагедії, що мала місце у березні 2008 року, — тоді, нагадаємо, загинув лейтенант внутрішніх військ МВС з українського підрозділу миротворчих сил Ігор Кіналь.

Хто вбив Аліка?

Хто вбив Аліка?

Нагадаємо, що 13 років тому внаслідок вибуху на відомому донецькому стадіоні загинули перший президент футбольного клубу «Шахтар» Ахать Брагін (у кримінальних колах відомий як Алік Грек) та кілька наближених до нього осіб. Бізнес загиблого тоді перейшов до молодого помічника Аліка — нині відомого олігарха Ріната Ахметова. Утім за ці роки ні слідство, ні суд так і не вийшли на замовників теракту, лише на виконавців. За версією слідства вибух був організований бандою Кушніра—Рябіна, а майор міліції В’ячеслав Синенко на момент вибуху сприяв виконавцеві підриву — Ігорю Філіпенку.

Ото напозичався!

Ото напозичався!

На Черкащині оголошено в розшук 56–річного підприємця із районного центру Чорнобай. Міліція порушила проти нього кримінальну справу за ст. 190 КК (шахрайство в особливо великих розмірах). Річ у тім, що протягом останніх двох років він напозичав у своїх знайомих близько одного мільйона двохсот тисяч гривень!

Всі статті рубрики