Українські реалії гри мільярдів

Українські реалії гри мільярдів

Як свідчить статистика, волейбол є наймасовішим видом спорту на планеті. За підрахунками міжнародної федерації, цією грою захоплюються й займаються близько одного мільярда людей. Тим сумнішим виглядає стан волейболу в Україні. Фінансові проблеми, руйнація інфраструктури та дефіцит молодих гравців давно відкинули вітчизняний волейбол на другорядні позиції у світі.
Рівно 40 років тому чоловіча збірна СРСР з волейболу виграла свою другу золоту олімпійську медаль. У складі тієї команди дев’ять спортсменів представляли Україну. Тепер про подібні досягнення ми можемо лише мріяти. На цьому тлі українським уболівальникам волейболу доводиться втішатися іграми чемпіонату України.
Цієї осені в чоловічій першості суперліги боротьбу ведуть сім команд. Через фінансові проблеми в міжсезоння припинив своє існування дніпропетровський «Локомотив», який у попередньому сезоні посів шосте місце. Заповнити прогалину пропонували другій, а потім і третій командам наступної за рангом, так званої «вищої» ліги. Але ті відмовилися від такого щастя — знову через банальну нестачу коштів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики