Торі — утриманці Дерипаски?

Торі — утриманці Дерипаски?

Британська газета «Таймс» учора надрукувала черговий лист відомого фінансиста Натаніеля Ротшильда, в якому той стверджує, що представники британської Консервативної партії обговорювали з ним влітку та в серпні цього року питання отримання грошей від російського бізнесмена, найбагатшої особи Росії та Європи Олега Дерипаски. Попередній лист Ротшильда, який з’явився в «Таймс» позавчора з подібними звинуваченнями залежності британських політиків від грошей російських олігархів, викликав скандал навколо партії торі. Британський фінасист повідомляв, що під час зустрічі з Дерипаскою на його яхті «Квін Кей» виконавчий директор Консервативної партії Ендрю Фельдман та міністр фінансів тіньового кабінету Джордж Осборн обговорювали можливість пожертв для партії на суму в 50 тис. фунтів стерлінгів (85 тис. доларів). З огляду на місце таємних переговорів, цей скандал уже отримав у Британії наз­ву «яхтгейт».

Чалма на Місяці

Чалма на Місяці

Індія вчора здійснила перший у своїй історії запуск безпілотного науково–дослідницького космічного апарата на Місяць. Старт індійської ракети–носія, який доставить на навколомісячну орбіту супутник «Чандраян–1» відбувся о 6.52 за місцевим часом із космодрому Шріхарікота в Бенгальській затоці в штаті Андхра–Прадеш. На борту супутника перебуває 11 одиниць вимірювальної та дослідницької апаратури, п’ять із яких виготовлені в лабораторіях Індійської організації космічних досліджень (ISRO), а шість — в інших країнах. Космічний зонд важить 1400 кілограмів. Він обладнаний однією сонячною панеллю потужністю приблизно 700 ватт.

Із західного світу по нитці

Із західного світу по нитці

Учора в Брюсселі відбулася конференція західних країн–донорів та організацій, які взяли на себе зобов’язання виділити більше трьох мільярдів доларів на відбудову Грузії після серпневої агресії Росії. Росію на цю конференцію не запрошували. Конференція західних фінансових донорів була організована Єврокомісією та Світовим Банком, і в ній взяли участь понад 70 країн та організацій.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики