«Суха» плавка «Титану»

«Суха» плавка «Титану»

Минув лише місяць зі старту хокейного сезону в Україні, а київській команді майстрів час виходити на пік форми. Уже зараз на «Сокіл» випало серйозне навантаження — зіграти за два тижні, із 10 по 23 жовтня, аж дев’ять поєдинків! Минулого уїк–енду підопічні Олександра Сеуканда в рамках російської «вишки» провели два виснажливі двобої з ХК «Дмитров», а найближчими днями на них очікує випробування в єврокубках.

«Чарівників м’яча» зачарували

«Чарівників м’яча» зачарували

Попри те, що минулої середи збірна України не проводила матчів, її позиції в кваліфікації на «мундіаль»–2010 похитнулися. Постаралися наші головні конкуренти в боротьбі за друге місце в групі — хорвати. Хлопці Славена Білича на загребському стадіоні «Максимір» познущалися над андоррцями. «Гірник» Даріо Срна не брав участі в цьому побитті.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Віталій Кличко: Залишилися тільки Льюїс та Валуєв

Віталій Кличко: Залишилися тільки Льюїс та Валуєв

Брати Клички впритул наблизилися до своєї мети — стати чемпіонами–важковаговиками за всіма чотирма найпрестижнішими версіями. Після недавньої перемоги Віталія над нігерійцем Семюелем Пітером колекції українців тепер бракує лише одного пояса. Новоспечений чемпіон, прибувши до Києва, позавчора розповів журналістам про особливості свого останнього бою, користь уринотерапії й орієнтири щодо дострокових виборів до Верховної Ради.

Всі статті рубрики