«Комфортна» Сімс

11.10.2008
«Комфортна» Сімс

Незабаром Моллі Сімс зніматиметься тільки в білизні свого дизайну.

Колись Моллі Сімс була вельми успішною й популярною моделлю (це в нас про неї мало чули, а на Заході «обличчя» відомої взуттєвої марки Jimmy Choo користується неабиякою популярністю). Завершивши кар’єру манекенниці, Моллі подалася в кіно — і, на диво, й там досягла чималих успіхів. Зігравши у популярній комедії «Старськи і Хатч», струнка білявка потрапила в поле зору режисерів не лише як фотогенічна красуня, а й досить непогана актриса. Цього року в прокат вийшли дві стрічки за участю Моллі — «Безвідмовний» та «Венера і Вегас», на наступний запланована прем’єра ще як мінімум двох. А ще ж є серіали, у які 35–річну Сімс запрошують постійно.

Але й цього невгамовній панні видалося мало, тож тепер Моллі вирішила скласти конкуренцію ще й дизайнерам. І, слідом за своєю колегою по подіуму Елль Макферсон, запустити власну лінію жіночої білизни. «Це те, що я завжди хотіла робити, — зізналася топ–модель в інтерв’ю журналу «Піпл», — і дуже рада, що нарешті маю таку можливість».

Фінансуватиме новий проект американська компанія Concepts — пліткарі запевняють, що один із її керівників вельми небайдужий до Сімс. Перша колекція під маркою «Моллі Сімс» надійде у продаж навесні 2010 року. Авторка обіцяє, що білизна її дизайну буде передусім зручною й практичною, оскільки сама вона завжди надавала перевагу «комфорту перед показним блиском». «Це білизна на щодень, але при цьому красива й жіночна», — пояснює Моллі.