«Нобель» із білка медузи

«Нобель» із білка медузи

Цього року Нобелівський комітет узяв курс на «масовість» і призначив нобелівські премії в галузі медицини, фізики та хімії відразу трьом ученим. Залишається сподіватися, що завтра під час оголошення нобелівського лауреата в галузі літератури пролунає лише одне прізвище. Цьогорічними лауреатами «хімічного Нобеля» стали троє американців за громадянством, але лише один із них за походженням: Осаму Сімомура, Мартін Чалфі та Роджер Тсієн. Кожен із лауреатів отримає третину від грошового додатку до премії у розмірі 10 млн. шведських крон.

Усе по плану?

Усе по плану?

Російські військовослужбовці у так званій буферній зоні на території Грузії продовжують демонтувати свої блок–пости та готуються до остаточного виходу за межі міжнародно визнаної території Грузії, повідомляє «Євроньюз». Відповідно до плану Саркозі—Медведєва, вони мають остаточно залишити свої пости на південному кордоні зони безпеки до завтра. Втім, вочевидь, росіяни не залишать Південної Осетії та Абхазії — республік на території Грузії, незалежність яких РФ визнала всупереч нормам міжнародного права.

Імідж і гонор

Імідж і гонор

Учора в самому центрі Києва, у приміщенні кінотеатру «Дружба», офіційно відкрився Польський осередок туристичної інформації. Ця державна установа, фінансована урядом Польщі, стала чотирнадцятим за ліком центром промоції країни та польських туристичних можливостей за кордоном (12 відкрито в останнє десятиліття в європейських країнах, по одному — у США та в Японії).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики