Америка погано почала

Америка погано почала

Світова кредитна криза продовжує поглиблюватися. Фондові ринка США поступово пожвавлюються після рішення Сенату та Палати представників Конгресу США про виділення 700 млрд. бюджетних коштів на порятунок іпотечних банків, які вже не в змозі самостійно зіп’ястися на ноги. Натомість хвиля кризи вчора продовжила свою ходу Азією та Європою. Фондові торги в Японії закрилися вчора з найбільшим за останні чотири роки падінням індексу Nikkei — він упав на 4,3 відсотка і становив 10473,09 пункта, повідомляє «Євроньюс». Тенденція загальна: біржові індекси Південної Кореї, Тайваню та Австралії вчора впали більш ніж на три відсотки.

Довге Слово Боже

Довге Слово Боже

З неділі італійське Громадське телебачення RAI почало транслювати 139–годинний марафон із читання повного тексту Біблії. Ця майже шестидобова акція безперервного читання Святого Письма має закінчитися 10 жовтня.

Сейсмічний кордон

Сейсмічний кордон

У неділю ввечері в Киргизії, Узбекистані, Таджикистані й прилеглих районах Китаю стався землетрус. Епіцентр був у Киргизії за 222 км від міста Ош. Ошська область найбільше й постраждала. За оцінками російських сейсмологів, сила поштовхів становила вісім балів за шкалою Ріхтера, за даними Американського інституту геодезії — 6,3 бала. Киргизька агенція АКИpress повідомляє, що сила поштовхів становила шість балів, у місті Баткен — 5,6 бала, у столиці Бішкек — 3,5 бала.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики