«Апокаліпсис» відкладається до весни

«Апокаліпсис» відкладається до весни

Керівництво ЦЕРН (Європейської організації ядерних досліджень) повідомило вчора, що введення в повний робочий режим Великого андронного колайдера (ВАК) відкладається не на два місяці, як було заявлено днями, а до наступної весни. Аварія, яка сталася на цьому гігантському прискорювачі елементарних частинок 19 вересня, за дев’ять днів після його пробного пуску, виявилася серйознішою, ніж вважали спочатку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Америка визнала: геноцид був

Америка визнала: геноцид був

Позавчора Конгрес США ухвалив резолюцію, в якій засудив сталінський Голодомор в Україні. Ініціаторами такого документа стали 29 конгресменів на чолі зі співголовою Фракції на підтримку України Сандером Левіним, передає радіо «Свобода». Сьогодні надвечір (за київським часом — глибокої ночі) подібна резолюція постане на розгляд сесії Генеральної Асамблеї ООН.

А може, вас купити?

А може, вас купити?

Чітка позиція керівництва Української держави, особливо її Президента Віктора Ющенка, на виведення із Севастополя Чорноморського флоту Російської Федерації викликає в Москви все більше занепокоєння і змушує тамтешніх владців шукати шляхи для того, щоб якомога на довше розтягнути термін базування ЧФ РФ на українській території. Після тиску на Україну і зволікань із переговорами про початок процедури виводу росіяни вдаються до торгів.

Україні треба в НАТО,

Україні треба в НАТО,

Для більшості країн світу сесія Генеральної Асамблеї ООН, яка розпочалася вчора у Нью–Йорку, стане майданчиком у боротьбі за існуючий світовий порядок, який похитнувся після вторгнення Росії до Грузії та визнання Москвою самопроголошених Абхазії й Південної Осетії.

Всі статті рубрики