Відомі — на волі, інші — сидять

Відомі — на волі, інші — сидять

Білоруська опозиція братиме участь у парламентських виборах, які відбудуться 28 вересня, хоч і переконана, що вони «не будуть демократичними, а швидше стануть черговим фарсом режиму президента Білорусі Олександра Лукашенка, який просто призначить потрібних депутатів». Про це заявив учора на прес–конференції в Європейському парламенті один із лідерів білоруської опозиції Олександр Козулін.

Франція, що йде на бій із піратами

Франція, що йде на бій із піратами

Мобілізувати зусилля для боротьби з піратством біля узбережжя Сомалі закликав світову спільноту президент Франції Ніколя Саркозі. Зокрема, французький лідер запропонував створити міжнародну морську поліцію, поскаржившись на те, що Франція не може самостійно боротися з такою потужною злочинною індустрією, як сомалійське піратство.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чия Європа старіша

Чия Європа старіша

Ватикан, палац «Канчелярія». Учора тут відкрилася виставка «Великі цивілізації Старої Європи: Кукутень–Трипілля VI–III тис. до Р.Х.». Ідеться про культуру, яку в нас здебільшого називають трипільською, а на заході — Кукутені (завдяки селу на території Румунії, де було розкопано один із центрів прадавньої культури).

Рік пішов

Рік пішов

15 вересня в музичному світі завершилася ще одна епоха. У своєму будинку в Англії помер Річард (Рік) Райт — один із засновників легендарного рок–гурту «Пінк Флойд». Життя музиканта, який менше двох місяців тому відсвяткував своє 65–річчя, забрав рак. Як повідомили рідні Райта, хвороба розвивалася стрімко і дуже швидко призвела до трагічного фіналу.

Всі статті рубрики