Уankee go home з Венесуели!

Уankee go home з Венесуели!

Учора президент Венесуели Уго Чавес заявив, що дає 72 години амбасадору Сполучених Штатів Патріку Дадді на те, щоб залишити країну. Чавес пояснив, що висилає американського амбасадора на знак солідарності зі своїм болівійським колегою Ево Моралесом, котрий за день до того теж вислав посла США з країни, звинувативши того у співпраці з сепаратистами. Агенція «Ассошіейтед прес» нагадує, що раніше венесуельський комуністичний очільник уже робив емоційні заяви на адресу Дадді. Зокрема, нещодавно, реагуючи на висловлювання амбасадора про те, що Каракас не співпрацює з Вашингтоном у боротьбі з наркоторговцями, Чавес попередив Патріка Дадді, що йому «невдовзі доведеться пакувати валізи».

Сара Пейлін: за Росією — приглядати, Україну та Грузію запросити до НАТО

Сара Пейлін: за Росією — приглядати, Україну та Грузію запросити до НАТО

Губернатор Аляски Сара Пейлін, яка балотуватиметься «другим номером» у парі з кандидатом у президенти від республіканців Джоном Маккейном, назвала в інтерв’ю телекомпанії АВС неприйнятною військову інтервенцію Росії до Грузії та не виключила запровадження економічних санкцій проти РФ, якщо ситуація загострюватиметься. Це було перше інтерв’ю Пейлін відтоді, як на з’їзді Республіканської партії її особу було затверджено кандидаткою у віце–президенти США.

Підводна пожежа

Підводна пожежа

Учора вранці пожежникам ледве вдалося ліквідувати НП у залізничному тунелі, який пролягає під протокою Ла–Манш і з’єднує Францію з Британськими островами. Ще в четвер в обідню пору через несправність у системі гальмування вантажівки з хімікатами, яку перевозили на платформі потяга, почалося займання. Вітак вогонь швидко перекинувся на інші машини і на весь поїзд. На той час у підводному коридорі їхало 32 пасажири. За повідомленням Бі–Бі–Сі, 14 із них отруїлися чадним газом і потрапили до шпиталів, проте лікарі кажуть, що їхньому життю загрози немає.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики