Чому Феміда у бігах

Чому Феміда у бігах

Днями донецькі убозівці провели успішну спецоперацію в Києві — просто у самісінькому центрі столиці було затримано колишнього суддю Калінінського районного суду міста Горлівка Вадима Сидоренка. 35–річний екс–служитель Феміди перебував у розшуку ще з 2000–го року, коли суддів ще не часто ловили за корумповану «лапу». До того ж, 6 лютого 2001 року рішенням судової колегії з кримінальних справ Верховного Суду України вирок щодо пана Сидоренка був залишений без змін і набув законної сили.

На кордоні неспокійно

На кордоні неспокійно

Інцидент стався в регіоні, де вже найближчим часом може виникнути геополітична напруга — український кордон із Молдовою. Останнім часом з’явилися заяви низки очільників європейських країн про необхідність вирішення замороженого конфлікту в Придністров’ї. Тому повідомлення про стрілянину на кордоні відразу привернуло увагу ЗМІ.

Перший мільйон

Перший мільйон

Днями співробітники міліції Кременчука затримали трьох злодіїв–«ведмежатників», котрі лише за вісім місяців цього року поцупили чужих грошей і коштовностей на загальну суму понад один мільйон сто тисяч гривень. Молодики, найстаршому з яких виповнилося 24 роки, а наймолодшому — 21, «брали» переважно сейфи. Епізодів із цими скарбничками для грошей та коштовностей правоохоронці нарахували вже 18. Останній вдалий для зловмисників — викрадення із сейфу однієї з місцевих фабрик 170 тисяч гривень — був зафіксований кілька тижнів тому.

Всі статті рубрики