Шахрайська «Україна»

Шахрайська «Україна»

У засновників сумнозвісної «Еліта–Центр», які три роки «кинули» кілька тисяч киян, котрі проінвестували будівництво багатоповерхівок із омріяними квартирами, але на власне житло сподіваються і досі, з’являються послідовники. Уважно вдивіться у фото цієї жіночки — її розшукує міліція. Якщо вам відомо місцезнаходження 69–річної Юлії Пономарьової, правоохоронці просять повідомити за номерами: 521–66–45, 521–66–71, 521–66–82 або 02.

Остання зупинка

Остання зупинка

Сталося це біля міського стадіону в райцентрі Христинівка Черкаської області. Тамтешні правоохоронці кажуть, що, швидше за все, людину спалили живцем. Вбивцями виявилося троє 20–річних місцевих молодиків. Близько опівночі хлопці брели містечком і побачили припарковані «Жигулі». На задньому сидінні машини спав власник автомобіля — 60–річний пенсіонер. Як повідомила «УМ» співробітник обласної міліції Олександра Сич, молодики спочатку відштовхали автомобіль вбік і спробували зняти з нього запасні частини. Але власник авто в ту мить прокинувся і спробував чинити опір.

Ніж для коханої

Ніж для коханої

Удосвіта в Черкасах по вулиці Руставі 13 у тютюновому кіоску перехожі знайшли мертву дівчину. У її серці було тринадцять (!) ножових поранень. Оперативники Соснівського райвідділу міліції встановили, що загибла торгувала в цьому ж кіоску. Але що з нею трапилося? Чому 27–річна дівчина відкрила двері кіоска попри заборону роботодавця? На ці запитання правоохоронці знайшли відповідь «по гарячих слідах».

Якщо свідок, то... мрець

Якщо свідок, то... мрець

Цього разу куля дістала 24–річного Сашу 29 серпня близько 10–ї години ранку. До лікарні його доправили з діагнозом «проникаюче вогнепальне поранення». У Павлоградському міськвідділі міліції повідомили про порушення кримінальної справи за статтями Кримінального кодексу України «Замах на життя» та «Навмисне вбивство». Підозрюваного поки що не затримано. Лікарі знову борються за життя молодої людини. Західний Донбас журналісти все наполегливіше порівнюють із Чикаго.

Всі статті рубрики