Дівчата з Борисполя літають високо

Дівчата з Борисполя літають високо

20 січня 2004 року 19–річна студентка–третьокурсниця Бориспільського національного університету муніципальної економіки та права Наталя Гоцій взяла участь в одному з трьох найпрестижніших у світі конкурсів моди «Супермодель світу», який проводить американська агенція «Форд Моделз». Наталю визнано кращою серед 40 моделей із різних країн світу і підписано контракт на 250 тис. доларів. Бориспільчанку відрядила на конкурс київська агенція мод Karin MMG, з якою Наталя співпрацювала вже п’ять років. Вона стала першою з українок, які перемогли на цьому конкурсі. Варто зазначити, що в попередні роки фіналістками цього конкурсу були дівчата, імена яких тепер відомі всьому світу: Наомі Кемпбелл, Шерон Стоун, Кім Бессінджер, Стефані Сеймур та Джейн Фонда.

Джеймса Бонда продали

Джеймса Бонда продали

Повну колекцію книжок про пригоди славетного агента 007 Джеймса Бонда днями було продано на аукціоні в Единбурзі за 31 тис. фунтів стерлінгів (55,8 тис. доларів). Книги — з колекції сера Фітцроя Макліна, військового, дипломата та консервативного посла до британського парламенту і, головне, прототипа Джеймса Бонда.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На зустріч армаді НАТО в Чорне море з Севастополя рішуче вийшли російські кораблі: лінкор «Некривдний», торпедоносці «Лагідний» і «Неповороткий», а також гордість флоту РФ — ракетний крейсер «Нерозважливий».

Всі статті рубрики