Дівчата з Борисполя літають високо

06.09.2008
Дівчата з Борисполя літають високо

20 січня 2004 року 19–річна студентка–третьокурсниця Бориспільського національного університету муніципальної економіки та права Наталя Гоцій взяла участь в одному з трьох найпрестижніших у світі конкурсів моди «Супермодель світу», який проводить американська агенція «Форд Моделз». Наталю визнано кращою серед 40 моделей із різних країн світу і підписано контракт на 250 тис. доларів. Бориспільчанку відрядила на конкурс київська агенція мод Karin MMG, з якою Наталя співпрацювала вже п’ять років. Вона стала першою з українок, які перемогли на цьому конкурсі. Варто зазначити, що в попередні роки фіналістками цього конкурсу були дівчата, імена яких тепер відомі всьому світу: Наомі Кемпбелл, Шерон Стоун, Кім Бессінджер, Стефані Сеймур та Джейн Фонда.

Так Україна втратила майбутню фінансистку, а світ моди отримав ще одну українську супермодель. І, можливо, кінозірку, хоча Наталя наразі знялася лише в двох фільмах — короткометражці «Крістіна і Деніс: пам’ятник Гончара» та у повнометражному російському «Кохання — це...». В обох виконувала роль моделі. А ще вона цікавиться психологією. Тому не відомо, куди ще поверне дівчина з Борисполя. Хоча сама Наталія говорить, що мріє про звичайне життя: вийти заміж, народжувати та виховувати дітей.

Наталя має досконалі виміри — 85–59–89 при зрості 180 сантиметрів. Такою фігурою дівчина частково завдячує спорту — в підліткові роки серйозно займалася водним поло. В модельний бізнес потрапила випадково — пішла з подружкою на кастинг і за компанію, і з цікавості. Але її помітили і запросили до участі в конкурсі Elit Model Look. Дівчина потрапила у фінал, і так розпочалася її кар’єра моделі.

Наталя, яка має контракти з кількома провідними модельними агенціями і добряче поїздила світом, з повною переконаністю і компетентністю заявляє: «В Україні всі жінки дуже красиві».