Останній «дзвоник» від міліції

Останній «дзвоник» від міліції

Про це «Україні молодій» повідомили у пресслужбі ГУБОЗ МВС. Так, зовсім не проблематикою Дня знань та новими студентами переймаються троє викладачів Одеської національної морської академії, кримінальну справу проти яких днями передано до суду. Що й казати, одеські убозівці називають це корупційне тріо не інакше як організованим злочинним угрупованням. Йдеться про одного із заступників декана факультету, диспетчера та методиста цього факультету ОНМА, які нині перебувають на підписці про невиїзд.

Візит у вікно

Візит у вікно

У Черкасах до правоохоронців звернулася одна родина і заявила, що вночі з їхньої квартири невідомо як зник телевізор LG. Причому йoго не стало тоді, коли господарі тихо й мирно спали. Така ж дивина трапилася тієї ночі ще у двох черкаських сім’ях, котрі мешкають у тому ж таки Придніпровському районі міста. В одній родині темної ночі таким дивним способом «випарувалася» мікрохвильова піч, у другій — жіноча сумка з мобільним телефоном та банківською кредитною карткою. Як зникли цінні речі — люди не могли пояснити міліції.

«А корова в мене — наркоманка...»

«А корова в мене — наркоманка...»

Народну мудрість про те, що снаряд в одну вирву двічі не падає, старенька жителька села Новоживотів (Оратівський район на Вінниччині), схоже, сприйняла занадто буквально. Не насторожило її ні те, що цим «снарядом» була слідчо–оперативна група міліції, яка приїхала перевірити оперативну інформацію про спробу збути партію наркосировини, ні те, що виїзд виявився рекордно результативним. У домоволодіннях двох бабусь (одній із них виповнилося 68, другій —71) правоохоронці вилучили загалом понад 100 кілограмів маковиння.

Всі статті рубрики