Сповідався і причастився?

Сповідався і причастився?

Любити себе — велике мистецтво. Зокрема, й літературне. Особливо, якщо йдеться не просто про мемуаристику, а про похвалу власним звершенням. Для пересічної людини це як цілуватися зі своїм прижиттєвим пам’ятником, а для непересічної — просто підтвердження статусу публічної особи. Словом, що нормальному — маячня, то «великому» — піар.

З новосіллям, «зелені ветерани»

З новосіллям, «зелені ветерани»

За таку роботу взялися у міськ­відділі екології та раціонального природокористування. Зберігати життя зеленим насадженням з’явилася можливість після того, як місто розжилося імпортною машиною для таких робіт. «Апарат складається з трактора вартістю 200 тисяч гривень і навісного спеціального обладнання, що коштує понад 170 тисяч гривень.

Розважимось, красуні?

Розважимось, красуні?

Справжній «екшн» зі спецназом, який звільняє заручників, розігрався позавчора в одній із чотириповерхівок Голосіївського району столиці за адресою: вулиця Микитсько–Ботанічна, 5. Десь о пів на десяту ранку здивовані мешканці спостерігали таку картину: на балкон квартири № 9 вибігла дівчина й почала істерично волати про допомогу. Мовляв, викличте міліцію, бо нас із подругою захопив у заручниці поганий дядько. Одночасно за дівчиною з’явився 49–річний власник квартири в моряцькій безкозирці, який, нецензурно лаючись, обіцяв зарізати обох дівчат, якщо йому не повернуть якісь гроші.

Війни особистостей

Війни особистостей

Днями з’явилось резонансне повідомлення про скасування ефіру програми на одному з телеканалів Харкова. Автор і ведучий програми «Культурний прошарок» Ігор Піддубний запевняє: керівництво телеканалу АТВК в особі гендиректора Василя Третецького керувалося винятково політичними мотивами. Хоча офіційна відмова звучала інакше — «жанрова невідповідність змісту відзнятого відеоматеріалу».

«Їжачки» в тумані

«Їжачки» в тумані

31 липня український парламент ухвалив рішення про збільшення з 1 вересня акцизного збору на тютюнові вироби більш ніж удвічі. Тобто з першого місяця осені вартість цигарок у роздрібній торгівлі суттєво зросте. Таке подорожчання активно підтримують і українські зірки шоу–бізнесу. «Треба розуміти, що наразі в Україні відбувається масове самогубство. Звісно, щоб люди кинули курити, одного підняття цін недостатньо. Це має бути одним із кроків боротьби з курінням», — каже Вадим Красноокий, соліст гурту Mad Heads XL, коли погодився підписати «Маніфест українців проти куріння».

Живи без повеней — живи на морі

Живи без повеней — живи на морі

Херсон готується до нечуваного вияву допомоги. На останньому засіданні Херсонська облдержадміністрація прийняла рішення підшукати житло для людей, чиї домівки 23—27 липня знищила повінь на Західній Україні, та запропонувати потерпілим переселитися туди назавжди. Таким чином на Херсонщині хочуть «подати приклад єднання і спільної праці задля допомоги населенню потерпілих областей».

Всі статті рубрики