Серця під ногами

02.08.2008
Серця під ногами

Періс у «суперкомфортних» туфельках свого дизайну.

Із Періс Хілтон, яка довго утримувала імідж найбільш епатажної «світської левиці» Америки, відбуваються разючі зміни. Періс стала значно краще одягатися і скромніше поводитися. «Мабуть, я подорослішала...» — припускає 28–річна спадкоємиця готельної імперії Хілтонів. І не приховує, що до цього спонукало кохання. «Думаю, я все життя прожила як тінейджер і не хотіла брати на себе відповідальність. А тепер розумію: я — доросла людина, я очолюю велику компанію і, головне, — я закохана. У мене чудові стосунки, у мене є сім’я. Я просто насолоджуюся своїм нинішнім життям!» — зізналася Періс.

Нинішнім обранцем мільйонерки, яка вже з ким тільки не крутила романи, став музикант Бенджі Медден. «Ми разом усього лише півроку, але я відчуваю, що нарешті знайшла «саме того» хлопця», — тішиться Хілтон. Але на запитання, коли ж весілля, тільки усміхається — мовляв, побачимо.

Поки що дівчині не до весільних приготувань — підтримуючи амплуа солідної бізнес–вумен, Періс зайнялася власною справою: випустила колекцію «іменного» взуття. «Я сама вибрала стиль, дизайн, матеріали й кольори для всієї лінії, й особисто переконалася, що моє взуття надзвичайно комфортне. У кожній туфельці є приклеєна зсередини до підошви подушечка у формі серця, завдяки чому в таких туфлях можна танцювати всю ніч», — розповіла міс Хілтон, презентуючи нову взуттєву марку в Лас–Вегасі.

Співачці Стейсі Фергюссон, яка випустила власну колекцію взуття за кілька днів до того, залишається тільки кусати лікті — упхати серця в черевички вона не додумалася.