Зачарувати Арпада

Зачарувати Арпада

Муза Квентіна Тарантіно Ума Турман знову повірила в любов. У 2005 році зірка фільмів «Кримінальне читво» і «Вбити Білла» розлучилася зі своїм другим чоловіком Ітаном Хоуком (першим був актор Гері Олдман), з яким довго жила у нібито щасливому шлюбі й народила сина та доньку. Цей розрив став для актриси великим ударом, і Ума на деякий час зареклася мати справу з чоловіками, — мов­ляв, усе одно вони всі зрадники і брехуни.

Життя у вічному польоті

Життя у вічному польоті

Мати власний будинок, та ще й оригінального проектування, мріє, мабуть, кожен. А мешканка Каліфорнії Френсі Ревальд вирішила втілити мрії в дійсність. До наступного року вона планує переїхати у дім, побудований... з авіалайнера «Боїнг В–747». Щоправда, це не означає, що жінка житиме в літаку — для побудови її нового житла лише використають частини списаного «Боїнга», повідомляє агенція «Ас­сошиейтед пресс».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Судове засідання з приводу позбавлення прав за керування автомобілем у нетверезому стані. Суддя:

— Чому ви напилися просто за кермом автомобіля?

Підсудний:

— Розумієте, ваша честь, їду я, швидкість не перевищую, правил дотримуюся, тверезий, як скло. Зупиняє дайшник. А мене все є – і аптечка, і вогнегасник, і техогляд, і страховка, і ременем пристебнутий. Ну, даішник честь віддав, вибачився. Їду далі. От, думаю, класно, 50 грн. зекономив. Вирішив половину дружині віддати, а на іншу половину — відзначити це діло...

Всі статті рубрики