Зачарувати Арпада

02.07.2008
Зачарувати Арпада

Ума Турман.

Муза Квентіна Тарантіно Ума Турман знову повірила в любов. У 2005 році зірка фільмів «Кримінальне читво» і «Вбити Білла» розлучилася зі своїм другим чоловіком Ітаном Хоуком (першим був актор Гері Олдман), з яким довго жила у нібито щасливому шлюбі й народила сина та доньку. Цей розрив став для актриси великим ударом, і Ума на деякий час зареклася мати справу з чоловіками, — мов­ляв, усе одно вони всі зрадники і брехуни.

Однак близько року тому Ума познайомилася зі швейцарським мультимільйонером Арпадом Буссоном. Буссон, до речі, раніше одружений ніколи не був, зате перебував у хоч і не офіцій­ному, але міцному й тривалому цивільному шлюбі з топ–модел­лю Елль Макферсон, від якої має двох синів. Між 38–річною Турман і 45–річним товстосумом спалахнув бурхливий роман, незважаючи на те, що Арпад переважну частину часу мешкає у Лондоні, а Турман — у Нью–Йорку.

Чутки про заплановане одруження з’явилися після того, як Ума прийшла на благодійний бал Елтона Джона з розкішним перснем на пальці. Припущення справдилися: каблучка з 8–каратним діамантом, оточеним 20 дрібнішими камінцями, дійсно виявилася обручкою. Минулої п’ятниці пара оголосила про заручини. Дату весілля поки що не повідомляють.