«Яблуко» докотилося

«Яблуко» докотилося

Найбільшою позафутбольною сенсацією Росії минулих вихідних стала відставка лідера найстарішої опозиційної сили країни — партії «Яблуко». Незмінний лідер цієї партії опозиційних інтелектуалів Григорій Явлінський заявив на XV партз’їзді, який відбувся минулих вихідних у Підмосков’ї, що не має наміру виносити свою кандидатуру на голову «Яблука». Співзасновник утвореної 1993 року політичної сили, яка навіть назву запозичила від початкових літер його прізвища, Явлінський заявив: «Я мрію про те, щоб партія могла існувати без мене. В цьому значною мірою полягає сенс мого життя». Він наполягав, що партія дозріла до зміни керівництва та внутрішніх реформ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Принцеса зірок» пішла на дно

«Принцеса зірок» пішла на дно

Минулої суботи біля узбережжя Філіппін під час сильного тропічного тайфуну «Феньшень» затонув пором «Принцеса зірок». Спочатку відмовив двигун, і судно сіло на мілину, а потім в лічені хвилини перевернулося догори дном. У пасажирів були мінімальні шанси на порятунок, бо все відбувалося миттєво, а рятувальні загони прибули до судна, яке затонуло за три кілометри від берега, лише через добу!

Погоня по–білоруськи

Погоня по–білоруськи

У суді Мінського району днями розпочалося слухання справи, порушеної проти двох співробітників ДАІ, які в березні нинішнього року створили «живий щит» з чужих автівок, аби зупинити машину з п’яним водієм за кермом. НП сталася 2 березня на трасі Мінськ—Мікашевичі. Співробітники ДАІ переслідували автомобіль «Фольксваген Гольф», який летів зі швидкістю 160 км на годину. Гонитва була настільки затятою, що даішники вигадали карколомний спосіб: створили на трасі «живий щит» із автівок звичайних громадян. Водіям було наказано зупинитися і перегородити дорогу по всій її ширині. Результат такий: п’яний водій напоровся на «щит», власники «підневільних» автомобілів отримали травми, їхні машини добряче побиті.

Всі статті рубрики