Генерали шлакових кар’єрів

Генерали шлакових кар’єрів

Про те, що на шлакових відвалах «Запоріжсталі» та «Дніпроспецсталі» в районі «Балки Середньої» Вільнянського району Запорізької області міцно облаштувався криміналітет, запоріжцям було відомо давно. Місцева міліція, як правило, роками воліла не помічати, як під керівництвом братви роботяги ведуть незаконний промисел переробки відходів для отримання вторинної сировини з подальшим її використанням у металургійному виробництві. Що й казати, якщо нині МВС повідомляє, що, згідно з оперативними даними, щомісячний прибуток «тіньових ділків» від незаконного промислу сягав від двох до п’яти мільйонів доларів! Достатні кошти, щоб на крадіжки шлаку закривала очі і обласна влада і міліція.

«Ерогенний» гаманець

«Ерогенний» гаманець

Поширена думка про те, що для деяких жінок найерогеннішою зоною будь–якого чоловіка залишається його ... гаманець, 24–річній кременчужанці, вочевидь, видавалася зовсім не анекдотичною. Тож коли молодий підприємець із сусіднього району разом із кременчуцьким приятелем запропонували симпатичній незнайомці прикрасити їхню чоловічу компанію, вона охоче погодилася. Щоправда, під час нічного відпочинку в кафе її увага була прикута не стільки до нових кавалерів, скільки до наповненої грошовими купюрами барсетки згаданого підприємця. Зрештою, вже під ранок розімлілі від дівочих чар і алкоголю джентльмени зажадали тіснішого спілкування зі своєю дамою. Задля цього утрьох вирушили до помешкання кременчужанина.

Поліський дзвінок

Поліський дзвінок

Події у невеличкому прилуцькому селі Суховоля розгорталися, як у популярному фільмі жахів «Дзвінок». Тільки, на відміну від кіно, свою чотирирічну доньку втопив у колодязі рідний батько...

Всі статті рубрики