Лісабонський договір ще рано ховати

Лісабонський договір ще рано ховати

Після того як 53 відсотки ірландців минулого четверга сказали на референдумі «ні» Лісабонському договору (відповіднику Конституції ЄС), європейські політичні еліти заметушилися. «Незважаючи на результати ірландського референдуму, Лісабонську угоду хоронити рано» — такого висновку дійшли позавчора на засіданні в Люксембурзі глави МЗС країн ЄС та представники Єврокомісії. Дмітрій Рупель, міністр закордонних справ Словенії, яка закінчує своє піврічне головування в ЄС, відчайдушно намагався не вживати слова «криза», описуючи ситуацію, що склалася.

Перестраховка від страху

Перестраховка від страху

Прем’єр–міністр Великої Британії Гордон Браун позавчора після консультацій з президентом США Джорджем Бушем попередив Іран, що ЄС може застосувати нові санкції, якщо Теге­ран не відреагує на європейські пропозиції співпраці у зв’язку з його ядерними програмами. Речниця глави дипломатії ЄС Хав’єра Солани — Крістіна Галлач спочатку заявила, що глави МЗС на своєму засіданні в понеділок у Люксембурзі взагалі не розглядали питання санкцій проти Ірану. Пізніше це підтвердив і сам Солана. А Гордон Браун пообіцяв, що Велика Британія заморозить активи найбільшого іранського банку — «Меллі».

«Занюханий» рак

«Занюханий» рак

Фірма з Південної Кореї RNL Bio повідомила вчора про успішне клонування собаки, яка здатна «на нюх» встановлювати в людини наявність злоякісної пухлини, причому на ранніх стадіях хвороби. 6,5–річна сука ротвейлера з Японії на ім’я Марін виявилася безплідною, і, щоб не втратити такого дивовижного пса, її клонували. Четверо чорних ротвейлерів були отримані вченими Сеульського національного університету. Вони народилися минулого місяця.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики