Горілка до... виборів доведе

Горілка до... виборів доведе

Наприкінці травня працівники дорожньо–патрульної служби зупинили «Жигулі», за кермом яких у нетверезому стані перебував сільський голова Малої Нехворощі Машівського району Сергій Свистун. Як з’ясувалося, «під мухою» він виїжджав на автомобілі вже не вперше: у квітні за таку ж витівку йому довелося сплатити штраф у розмірі 340 гривень.

Зупинись, паротяг, не стукайте, колеса...

Зупинись, паротяг, не стукайте, колеса...

Чернігівська транспортна прокуратура порушила кілька кримінальних справ стосовно працівників одного з локомотивних депо Чернігівської області, які систематично зливали з локомотивів дизельне пальне. Як повідомили «УМ» у прес–службі прокуратури області, кримінальну справу було порушено стосовно двох машиністів депо за фактом заволодіння дизельним пальним шляхом зловживання своїм службовим становищем за попередньою змовою, за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу. Їм «світить» від трьох до восьми років позбавлення волі.

Скільки правите за трамадол?

Скільки правите за трамадол?

«УМ» повідомляла, що на минулому тижні рішенням Кабміну лікарський препарат трамадол віднесено до групи наркотичних речовин. Відтепер його виробництво жорстко контролюватимуть, адже останнім часом воно в кілька разів перевищує встановлені квоти, бо бажаючих заробити на «пігулковій смерті» вистачає. Однією з причин, на думку заступника начальника Департаменту боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС Олега Шутяка, є те, що через побоювання захворіти на СНІД, гепатит тощо молодь нині віддає перевагу наркотикам та психотропним речовинам у вигляді пігулок. За даними МВС, кількість осіб, що регулярно вживають подібні наркотики, в останні роки зросла на 50 тисяч!

Всі статті рубрики