ЦИТАТИ ТИЖНЯ

30.05.2008

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр
— про рішення КС щодо відновлення пільг:

— Я просто хочу відкритим текстом сказати, що боротьба де–факто існуючої широкої коаліції, на чолі, в тому числі, з Президентом країни, боротьба проти уряду, проти демократичної коаліції досягла просто апогею. І або треба зупинятися і починати працювати на Україну, або тоді чесно створювати між Президентом України і Партією регіонів не тіньову, а відкриту, щиру, широку коаліцію.

(інтернет–сайт Кабінету Міністрів)

 

Юрій Луценко,
міністр внутрішніх справ
— про причини провалу «НУНС» на виборах до Київради:

— Я програв Балозі київські вибори. Я чесний політик і тому завжди називаю речі своїми іменами. Я програв секретаріату Президента, якому вдалося повністю знищити підтримку киян до «НУНС». Це тяжкий удар по мені особисто, по перспективі «Народної самооборони», але в першу чергу — це дзвін для «Нашої України».

(«Українська правда»)

 

Віктор Ющенко,
Президент України
— про скандальні заяви Луценка:

— Мені здається, як програв, то кулаками не потрібно махати. В тебе були всі можливості через площу, через діалог довести свої цінності. Ви знаєте, говорити з ранку до вечора лише демагогічні речі і сподіватися, що за тобою підуть, — я думаю, це вчорашній день.

(інтернет–сайт Президента)

 

Леонід Черновецький,
мер Києва
— про перекваліфікування справи щодо Луценка:

— Той напад на мене чомусь подається як бійка. Але яка бійка, якщо він на мене напав і двічі вдарив?! Він би мене не переміг, якби була бійка. Нормальна людина? У присутності головних діючих осіб у країні він нападає на мене і робить такі принизливі речі. Я був нажаханий! Коли вийшов з адміністрації, я просто подумав: «Господи, це ж треба!».

(«Українська правда»)

 

Нестор Шуфрич,
народний депутат від Партії регіонів
— про метушню в стосунках між Президентом, урядом і коаліцією:

— Я хотів би порадити сьогоднішній владі спокійно досидіти до закінчення своїх повноважень, щоб потім не довелося сидіти вже не в кріслі, а на нарах.

(УНІАН)