Без права на повернення

Без права на повернення

Посли 27 країн–членів ЄС після довгих дискусій на засіданні в Брюсселі схвалили проект директиви, якою запроваджують нові, більш жорсткі правила стосовно нелегальних іммігрантів. Відтепер нелегалів не лише негайно депортуватимуть на батьківщину, до кінця життя їм буде заборонений в’їзд на територію країн–членів Європейського Союзу.

У небі — «російська надія»

У небі — «російська надія»

19 травня здійснив перший випробувальний політ новий російський пасажирський літак Superjet 100. Це перша пасажирська машина для місцевого авіасполучення, створена в Росії після розпаду СРСР. Її розробила і зібрала фірма «Сухой». (Відразу ж варто пояснити, що сама фірма наполягає на написанні назви нового літака винятково латиницею. Всі російські ЗМІ подавали назву літака винятково в англомовному варіанті Sukhoi Superjet 100, або скорочено SSJ 100).

Абсолютний тріумф Саакашвілі

Абсолютний тріумф Саакашвілі

«Унаслідок парламентських виборів, які відбулися в Грузії 21 травня, правляча партія «Національний рух» отримує конституційну більшість у парламенті», — заявив учора на прес–конференції речник ЦВК Грузії Зураб Качкачишвілі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики