«Полуничка» вже в підпіллі?

«Полуничка» вже в підпіллі?

Ще наприкінці березня в ексклюзивному інтерв’ю «УМ» міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив, що ставить перед своїми підлеглими завдання «загнати проституцію в підпілля». Йшлося про боротьбу з відкритою рекламою секс–послуг, мовляв, сутенери та повії так знахабніли, що розміщують оголошення відповідного змісту на телебаченні, в газетах та журналах і на біґ–бордах. Увесь наступний місяць співробітники підрозділів боротьби з торгівлею людьми активно боролися з «полуничним піаром», тобто «заганяли» їх до обіцяного міністром «підпілля». Наскільки їм це вдалося, можна судити з нещодавнього повідомлення МВС про результати цього «місячника». Але варто відзначити, що «солодкі» оголошення з еротичними фото в журналах на кшталт «робота для жінок», або в розділах рекламних ЗМІ «послуги — відпочинок», справді зникли.

Фатальна жінка республіканця Симоненка

Фатальна жінка республіканця Симоненка

«УМ» повідомляла про фактично політичне вбивство в селищі Мирному поблизу Євпаторії в розпал виборчих перегонів 2006 року. Нагадаємо, що за три дні після виборів у Євпаторійській міській лікарні від черепно–мозкової травми помер депутат тутешньої селищної ради 42–річний член Республіканської партії Анатолій Симоненко. Бідолашний так і не дізнався, що саме його територіальна виборча комісія одностайно визнала переможцем виборів селищного голови Мирного, оскільки найближча конкурентка і водночас чинний секретар селради набрала майже вдвічі менше голосів.

Свій до свого... по чуже

Свій до свого... по чуже

За всіляку «хімію» у сфері надання та одержання банківських послуг тільки в цьому році співробітники органів прокуратури Полтавщини порушили 18 кримінальних справ. При цьому, обкрадають фінансові установи переважно банківські працівники. Адже, за інформацією начальника відділу прокуратури області Світлани Глушко, в десяти випадках фігурантами згаданих кримінальних справ стали ті ж таки банкіри. Зловмисникам–клієнтам банків, проти яких порушено вісім кримінальних справ, набагато важче запустити руку безпосередньо до фінансових скарбничок. Тож вони «спеціалізуються», в основному, на «зовнішніх» оборудках із продажу заставленого майна та фальшуванні документів на одержання кредитів.

Всі статті рубрики