Та хай йому грек!

Та хай йому грек!

Президент України Віктор Ющенко запропонував своєму грецькому колезі Каролосу Папуліасу, який учора прибув до Києва з дводенним робочим візитом, якнайшвидше розглянути можливість для того, щоб спростити процедуру оформлення віз до Греції громадянам України.

Третє пришестя Берлусконі

Третє пришестя Берлусконі

Медіа–магнат та консервативний політик Сильвіо Берлусконі переміг на загальних виборах і втретє став прем’єр–міністром країни. Правоцентристський блок «Народ свободи», який він очолює, набрав 46,3 відсотка голосів виборців, що гарантує йому 340 із 630 місць у нижній палаті парламенту. Лівий блок заручився підтримкою 37,9 відсотка італійців (241 парламентський мандат), його лідер Вальтер Вельтроні вже визнав свою поразку. Праві на чолі з Берлусконі неочікувано здобули переконливу більшість і у верхній палаті — Сенаті: 167 проти 137 мандатів для лівих.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сила голови

Сила голови

9–й з’їзд Всеросійської політичної партії «Єдина Росія», який пройшов у Москві 14—15 квітня, продемонстрував нові підходи до партбудівництва Росії. З’їзду передував Форум «Стратегія–2020», у рамках якого працювало вісім секцій — і все для того, щоб «об’єднати зусилля суспільства та влади в пошуках відповідей на ключові виклики XX століття».

Всі статті рубрики