Небезпечне «земляцтво»

Небезпечне «земляцтво»

Учора ввечері, вже після підписання цього номера «УМ» до друку, мало розпочатися засідання Кабміну, присвячене проблемі поновлення земельних аукціонів. Нагадаємо, йдеться про суперечку з цього приводу Президента та Прем’єра: Віктор Ющенко цього тижня зупинив постанову Кабміну про продаж земель несільськогосподарського призначення на аукціонах, у відповідь Юлія Тимошенко звинуватила Банкову в потуранні «земельній мафії». Перебуваючи з візитом у Єгипті, Президент відповів на запитання кореспондента «УМ» із приводу «земельного» скандалу у владі.

А тепер точно можна по СОТочці

А тепер точно можна по СОТочці

Учора Верховна Рада ратифікувала протокол про вступ України до Світової організації торгівлі. Це останнє коло СОТівської дистанції, якою наша держава йшла понад десять років. За ратифікацію протоколу проголосувало аж 411 народних депутатів: 164 — Партія регіонів, 155 — БЮТ, 72 — «НУНС», 20 — Блок Литвина. Не підтримали ратифікацію тільки комуністи.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пастор проти боксера й Космоса

Пастор проти боксера й Космоса

Помилок більше не буде, запевнила київський електорат Юлія Тимошенко. Очільниця уряду відкрила вчора міжпартійну конференцію БЮТ, яка зібралася заради відповідальної місії — висунення власного претендента на посаду мера столиці. На виборах–2006 Блок ненавмисно дезорієнтував виборця, відмовившись від участі в перегонах, тож «люди розгубилися, не знаючи, яку політичну силу підтримати», — пояснила ЮВТ ситуацію дворічної давнини. У результаті переміг Черновецький, і все, що отримало місто навзаєм — це «корупція і тільки корупція, більше в Києві нічого немає», — підкреслила Тимошенко. Тож тепер, якщо сподівання Блоку виправдаються, розхльобувати злочинну «космічну» кашу буде достойник від БЮТ. У мери від цієї сили, як постановила партконференція, піде перший віце–прем’єр Олександр Турчинов.

Повернення фашизоїдів

Повернення фашизоїдів

Останнім часом ми почали відвикати від «п’ятихвилинок ненависті» на вітчизняних телеекранах. Ці кричущі зразки «чорного піару», здавалося б, залишилися в «дореволюційних» часах. Але, як виявилося, історія повторюється. На каналах низки областей днями прокрутили «антифашистський» фільм під назвою «Момент істини», який фактично дублює творіння кучмівських контрпропагандистів зразка 2002—2004 років.

У Полтаві цю цілковиту «анонімку» без жодного натяку на авторів і виробників (тільки назва, десятихвилинний відеоряд і закадровий дикторський текст) у «прайм–тайм» продемонструвала особливо близька до міської БЮТівської влади телекомпанія «Студія «Місто».

Всі статті рубрики