ЦИТАТИ ТИЖНЯ

11.04.2008

Арсеній Яценюк,
Голова Верховної Ради
— про дотримання посту:

— Скажу відверто, не дотримуюсь. Мені за тиждень стільки крові випивають, що, якщо я ще буду посту дотримуватися, я буду, напевно, світитися. Так що, я думаю, Бог мені простить, що я посту не дотримуюсь.

(«Українські новини»)

 

Віктор Пинзеник,
міністр фінансів
— про те, що відбувається з інфляцією:

— А хто її знає. За всіма прогнозами, мала би понижуватися... Певне, зіграли свою роль світові тренди.

(«Коммєрсант–Україна»)

 

Віктор Черномирдін,
посол Російської Федерації в Україні, 70–річний ювіляр
— про одне зі своїх захоплень:

— Я вчився у шостому класі. Мама мого друга охороняла склад, ми залізли туди і винесли мішок. Потім ціле літо ходили за сім кілометрів і вимінювали зерно на голубів. Дуже мені подобались тоді ці птахи. Та й зараз теж. Але я любитель. А є справжні профі. Наприклад, Віктор Янукович. Голубів, як у нього, я більше ніде не бачив.

(«Факти і комєнтаріі»)

 

Віталій Кличко,
кандидат у мери Києва
— про те, чи має мер міста розбиратися в каналізації:

— Чомусь у пострадянських країнах побутує думка, що мер має бути господарником і знати кількість люків у місті й діаметр каналізаційних труб. Але подивіться на світовий досвід: кожен сучасний мер є насамперед менеджером команди й людиною, яка персонально відповідає за те, що відбувається в місті.

(«Студія «1+1»)

 

Юрій Луценко,
міністр внутрішніх справ
— про намір суміщати посаду міністра та депутата столичної міськради:

— Я не складу мандат, якщо мене оберуть депутатом Київради. Бути в Київраді — це моє егоїстичне бажання. Я не хочу, щоб на сесії проходили питання, коли на щасливих студентів розписують тисячі гектарів землі. Повірте, у мене вистачить і духовної і фізичної сили зупинити такі «поползновєнія». Я не дам нікому стати новим Космосом і нікому не дам стати новим космічним агентством.

(«Українська правда»)