НОВИНИ ПЛЮС

03.04.2008

Литвин проти програми Тимошенко

Фракція Блоку Литвина у Верховній Раді не підтримає програму діяльності уряду «Український прорив: для людей, а не для політиків», якщо до неї не буде внесено змін. «Ми внесли свої конкретні пропозиції, направили в Кабмін. Якщо це не буде враховано, то голосувати не будемо», — сказав народний депутат від БЛ Олег Зарубінський.

«Регіонали» запропонують свого віце–спікера

Партія регіонів у понеділок назве власну кандидатуру на посаду першого заступника Голови Верховної Ради. Заступник голови фракції ПР Борис Колесников повідомив, що «регіонали» остаточно відмовилися від ідеї висувати на посаду віце–спікера спільну кандидатуру із Комуністичною партією (раніше пропонувався Адам Мартинюк).

Комісія по Черновецькому гальмує

Комісія з розслідування діяльності КМДА, створена Президентом України, відклала затвердження висновків у зв’язку із хворобою голови комісії, віце–прем’єра Івана Васюника. Про це агенції «Українські новини» повідомив член комісії, начальник Головного управління державної служби Тимофій Мокренко. За його словами, усі робочі групи, що були створені в рамках комісії, вже здали свої звіти.