Яка ширина нашої зони?

Яка ширина нашої зони?

Візит до Києва прем’єр­міністра Польщі Дональда Туска, який кілька разів відкладався через внутрішньоукраїнські проблеми, учора таки розпочався. Візит триватиме два дні, і сьогодні Дональда Туска прийматиме Президент України Віктор Ющенко. Як свідчить офіційний президентський сайт, ітиметься про двосторонню співпрацю, зокрема про підготовку до Євро­2012. Та головну увагу так званих «маленьких українців» привертає інша тема польськоукраїнської співпраці, яка урочисто актуалізувалася в ці дні, — підписання угоди про малий прикордонний рух.

Вогонь заморених голодом

Вогонь заморених голодом

1 квітня з Австралії стартує міжнародна акція «Незгасима свічка», присвячена вшануванню пам’яті жертв Голодомору 1932—1933 років в Україні. «Метою проведення акції є залучення світового українства до міжнародних та державних заходів з відзначення у 2007—2008 роках 75–х роковин геноциду українського народу», — заявив речник МЗС України Василь Кирилич.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Великий трус

Великий трус

Облави на незалежних білоруських журналістів почалися вчора з самого ранку. Першою «під роздачу» потрапила мінська редакція радіо «Рація» («Сенс» у перекладі. — Ред.), яке зареєстроване у Польщі і фінансується коштом бюджету Польської держави. Співробітники КДБ чекали журналістів на сходовому майданчику, разом із ними зайшли до офісу, де провели обшук, описали та конфіскували всю техніку.

Всі статті рубрики