Молодих — підтримаєш, майстерність — не проп’єш

Молодих — підтримаєш, майстерність — не проп’єш

Олексій Михайличенко дуже хотів перемогти у своєму першому матчі перед українськими вболівальниками. На післяматчевій прес–конференції він намагався завуалювати це словами про те, що зустріч із сербами не товариська, а «контрольна»: «Позитивний результат не був для нас головним завданням, але ми намагалися його досягти». І Міха таки стартував у Києві з перемоги.

Денис Голайдо: Насправді це був не пас на Шеву, а удар

Денис Голайдо: Насправді це був не пас на Шеву, а удар

— Денисе, вітаємо з дебютом. Які відчуття залишила гра?

— Серби справили враження міцної технічної команди. Думаю, ми виграли за рахунок самовідданості й переваги в боротьбі. Своїми діями я задоволений. Щось виходило, щось ні, але головне — команда перемогла.

Останні налаштування

Останні налаштування

Позавчора футбольні збірні Старого світу провели товариські зустрічі, які для багатьох команд стали черговим етапом підготовки до континентальної першості, що відбудеться влітку в Австрії й Швейцарії. Вийшли на поле й усі майбутні суперники збірної України по кваліфікації на чемпіонат світу–2010: Англія, Хорватія, Казахстан, Білорусь, Андорра.

На «самураїв» — знову без Федота

На «самураїв» — знову без Федота

Минулого тижня київський «Сокіл» на першій стадії «плей–оф» завершив виступ у відкритій першості Росії. У вихідні на київській ковзанці «Авангард» відбулися півфінали національної першості, а завтра й післязавтра ігри чемпіонату України вперше прийматиме столичний Палац спорту. Нагадаємо, у фіналі зустрінуться «Барс» і «Сокіл», а у двобоях за «бронзу» — «Компаньйон» і «Харків».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики