Азарт має бути «правильним»

Азарт має бути «правильним»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Українській незалежності майже 17 років. Від самого її здобуття у 1991–му в нашій державі, як, зрештою, і в усіх інших державах світу, навіть там, де це офіційно заборонено, існує гральний бізнес. І протягом усього цього часу діяльність численних казино, тоталізаторів, букмекерських контор та ігрових автоматів не регулювалася жодним профільним законом. Спроби Верховної Ради ухвалити відповідний нормативний акт досі успіху не мали. Однак цього разу парламент сповнений рішучості виправити ситуацію. У вівторок Комітет ВР з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва провів слухання щодо врегулювання питань з організації та проведення азартних ігор в Україні, і, як пообіцяла голова комітету Наталія Королевська, слухання ці не останні. Тож можна сподіватися, що справа зрушила з мертвої точки.

Куточок України, де відроджується нація,

Куточок України, де відроджується нація,

«Куточок, де відроджується нація» — так наз­вав Волинь нещодавно один із представників великого бізнесу, який відвідав багатодітні родини поліської Маневиччини з метою надання допомоги в рамках ініційованої Президентом Віктором Ющенком акції «Зігрій теплом дитину».

Батурин: крок угору

Батурин: крок угору

На позавчорашній сесії депутати Чернігівської обласної ради і майже одностайно проголосували за клопотання перед Верховною Радою про надання смт Батурин статусу міста районного підпорядкування.

Всі статті рубрики