НОВИНИ ПЛЮС

26.03.2008

«Народна самооборона» може стати партією

Громадський рух «Народна самооборона» планує наприкінці весни провести загальноукраїнську конференцію, на якій може заявити про створення на її базі нової політичної партії. Про це в інтерв’ю газеті «Високий замок» заявив міністр внутрішніх справ, лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко. «До цього часу я планую відвідати всі регіони України не лише в рамках своєї службової, а й громадської активності», — зазначив Луценко.

Перший «віце» від «Регіонів»

Член фракції Партії регіонів Ганна Герман вважає, що ПР висуне свого кандидата на посаду — першого заступника Голови Верховної Ради. «Я не думаю, що в даній ситуації Партія регіонів буде наполягати на попередній кандидатурі (члена КПУ Адама Мартинюка). Я думаю, це буде представник Партії регіонів», — заявила Герман на вчорашній прес–конференції.

Відзнака від СБУ

Учора з нагоди 16–ї річниці Служби безпеки на Володимирській нагородили журналістів, які професійно та об’єктивно висвітлюють діяльність СБУ та сприяють відновленню історичної пам’яті українського народу. Лауреатами щорічного творчого конкурсу стали «Україна молода», «Дзеркало тижня» та «День». Диплом від в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка за підтримку гуманітарних проектів СБУ щодо розсекречення та оприлюднення архівних матеріалів отримав, зокрема, журналіст «УМ» Іван Леонов.