Корови меду не дають

Корови меду не дають

І чого лише не обіцяють споживачам виробники, щоб збільшити обсяги продажу свого товару! Якщо вірити рекламі, пакетований сік у нас виготовляється винятково зі свіжих фруктів, дешеві сосиски — з натурального м’яса, а згущене молоко — зі смачного продукту секреції молочної залози корови. Насправді ж у деяких м’ясопродуктах можна знайти заборонені консерванти та бактерії групи кишкової палички, у соку — сполуки ртуті, а в банках «згущенки», яку так люблять діти, — цвіль.

«Хвороблива» сковорідка

«Хвороблива» сковорідка

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як–то кажуть французи, гарна каструля — гарний обід. А ви впевнені, що посуд, яким користуєтеся кожного дня, є безпечним та не завдає шкоди вашому здоров’ю? Експерти Всеукраїнського державного науково–виробничого центру стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів кажуть, що аналіз «посудного» ринку України дав не надто втішні результати. Спеціалісти виявили 60 зразків посуду, які не відповідають показникам безпеки. Причому переважна маса шкідливих тарілок, стаканчиків та каструль приїхала до нас із Китаю, Тайваню, Туреччини.

Всі статті рубрики