День меншин

День меншин

Учора у Верховній Раді було апробовано нову парламентську традицію: день меншості. Опозиція самотужки сформувала список питань і законопроектів для розгляду. Нагадаємо, таке ноу–хау було однією з домовленостей, які дозволили розблокувати трибуну ВР після недавнього «антинатовського» блокування.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

І Київ завмер: хто мій мер?

І Київ завмер: хто мій мер?

Київський міський голова Леонід Черновецький збирається виконати постанову Верховної Ради про дострокові вибори в Києві. «Незважаючи на те, що рішення про перевибори в столиці за своєю суттю політичне і не має під собою законних підстав, я маю намір взяти участь у цих виборах, — заявив мер через свою прес–службу. — Я не боюся позачергових виборів, тому що впевнений у своїй перемозі. Я вірю, що кияни розберуться, хто насправді працює в інтересах жителів столиці, а хто займається політичним базіканням і популізмом».

Юрій Луценко: Маю власні амбіції щодо Києва, але...

Юрій Луценко: Маю власні амбіції щодо Києва, але...

— Юрію Віталійовичу, прийнято постанову ВР про перевибори мера Києва. Це був саме той день, «який ви наближали як могли»?

— Так. У мене максимально піднесений настрій, бо тут є дві перемоги: перша — це день звільнення Києва, а друга — день, коли ми довели, що «Народна самооборона» — відповідальна політична сила. Відверто кажу: мене і по–людськи і політично зачіпали публікації в пресі, мов­ляв, Луценко гарантував перевибори в столиці, але нічого не зробив.

То про що ви у Москві перешіптувалися?!!

То про що ви у Москві перешіптувалися?!!

Після «обрізання» своїх повноважень у першому читанні Кабмін Юлії Тимошенко вчора старанно демонстрував власну фаховість та політичну незаангажованість. На останньому засіданні уряду про політику не йшлося взагалі, власного піару було ну зовсім трохи, а весь робочий час присвятили розв’язанню суттєвих, архіважливих і навіть глобальних для держави проблем.

«Маски–шоу» по–харківськи

«Маски–шоу» по–харківськи

Співробітники СБУ та прокуратури, підсилені загоном спецпідрозділу «Альфа», позавчора ввечері таки частково вилучили у міськвиконкомі папери, необхідні для проведення слідства.

Як «УМ» уже повідомляла, обласне управління СБУ порушило карну справу за фактом розтрати державних коштів посадовцями міськради. Але отримати необхідні документи для проведення експертизи у першій половині дня правоохоронцям не вдалося. Мер Михайло Добкін у цей час був на виїзді, а секретар міськради Геннадій Кернес категорично відмовився підписувати дозвіл на роботу слідчих. У відповідь правоохоронці о п’ятій годині вечора повернулися не лише з хлопцями в камуфляжі та масках, а й із санкцією обласної прокуратури на обшук.

Всі статті рубрики