Особливо небезпечна бабуся

Особливо небезпечна бабуся

Досягши пенсійного віку, люди зазвичай заспокоюються і до ризикованих кримінальних ескапад, що можуть коштувати волі, вдаються рідко. На жаль, ці слова не стосуються мешканки селища Тиврів на Вінниччині Антоніни Джиги. Свої законні «пенсійні» 55 років вона зустріла в ролі обвинуваченої у кримінальній справі.

Ляльки та марихуана

Ляльки та марихуана

Якщо раніше знак «зроблено в Китаї» міг означати підробку торгової марки, то тепер у Чернігові почали «підробляти» самого китайського товаровиробника. У цьому переконалися оперативники обласного УБЕЗу, коли викрили в одому з приватних будинків міста підпільний цех із виготовлення дитячих іграшок. На пупсиків, котиків та ведмедиків «цеховики» ставили знак «зроблено у Китаї». Усі нюанси виробництва нині з’ясовує слідство, яке має дуже серйозні претензії щодо законності його організації. Цей випадок міг би стати просто курйозом, якби співробітники міліції, оглядаючи цех, не виявили ще й горище, завалене снопами сушених конопель!

«Меля» без правої руки

«Меля» без правої руки

МВС продовжує відловлювати бандитів із відомих у Криму кримінальних угруповань «Башмаки» та «Сейлем», які проходять за «розстрільними справами» буремних 90–х років. «УМ» повідомляла про затримання на початку березня в аеропорту «Бориспіль» депутата кримського парламенту Рувима Аронова, якого у МВС вважають одним із лідерів «Башмаків». На цьому тижні Київський райсуд Одеси санкціонував арешт Аронова, який півтора року перебував у міжнародному розшуку. Ще двох членів цієї «бригади» днями затримали у шахтарській Тернівці на Дніпропетровщині.

Всі статті рубрики