Бути чи не БУТи?

Бути чи не БУТи?

У Нью–Йорку заарештували спільника російського бізнесмена Віктора Бута — 46–річного Андрія Смуляна, громадянина Великої Британії. Американське правосуддя наразі висунуло йому звинувачення лише за одним із багатьох епізодів «справи Бута» — спробі продати зброю на мільйони доларів бойовикам Революційних зброй­них сил Колумбії (ФАРК). Якщо американський суд доведе вину Смоляна, то йому загрожує ув’язнення терміном до 15 років. Наступне засідання суду призначено на 24 березня.

Собака на сіні

Собака на сіні

Минулий «міжнародний» тиждень Білорусі закінчився сенсацією — Мінськ відкликав для консультацій свого посла у Вашингтоні Михайла Хвостова. На тлі цієї події якось навіть загубилася новина про те, що Брюссель нарешті вирішив відкрити в Білорусі представництво Єврокомісії (досі ці функції поєднувало представництво ЄК, розташоване в Києві).

Між спокусою і втратою

Між спокусою і втратою

Серби знову опинилися на роздоріжжі. Коаліційний уряд прем’єр–міністра Воїслава Коштуніци, який складався з його поміркованих націоналістів та демократів президента Бориса Тадича, протримався лише 10 місяців і позавчора розсипався. Прибічники Тадича готові йти на зближення з ЄС навіть ціною втрати Косова, а Коштуніца та його однодумці ставлять Косово найважливішим питанням для країни. Після самопроголошення незалежності Косова Коштуніца припинив усі контакти з Брюсселем. Тому дострокові парламентські вибори стануть для сербів фактично вибором між довгою боротьбою за збереження Косова і доволі швидким членством Сербії в ЄС.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики