Наші, яких убили

Наші, яких убили

Учора перед посольством Росії замайоріли синьо–жовті прапори. Приблизно тридцять учасників акції «Почуйте голос України!», з ініціативи Комісії з людських прав Світового конгресу українців передали до посольства звернення від громадських організацій України. За роки правління Володимира Путіна в Росії було вбито трьох активістів українських культурницьких товариств, громадян РФ, Володимира Побурінного (підприємця й мецената, заступника голови Товариства української культури «Мрія» — 2002); Анатолія Криля (керівника українського хору «Горлиця» — 2003); Володимира Сенишина (підприємця й мецената — 2006).

«Майдан» у Єревані

«Майдан» у Єревані

Прибічники опозиційного кандидата в президенти Вірменії Левона Тер–Петросяна не визнають офіційних результатів президентських виборів 19 лютого і продовжують щоденні акції протесту. Приблизно дві тисячі незгодних уже кілька діб проводять «на майдані» у містечку з 50 наметів, що в центрі Єревана на площі Свободи, повідомляє агенція «Франс пресс».

Комуніст, «голуб миру»

Комуніст, «голуб миру»

Це перший випадок, коли головний державний пост у країні–члені ЄС займає комуніст. Та й ще такий, що здобув освіту в Радянському Союзі. З іншого боку, є надії і всі підстави очікувати, що 61–річний Дімітріс Крістофіас, син будівельника, нарешті об’єднає острівну країну, яка з 1974 року залишається поділеною на грецьку та турецьку частини.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики