Дружба під газом

Дружба під газом

До проекту будівництва газопроводу «Південний потік», по якому сибірський газ має надходити до Південної Європи, приєдналася Угорщина, повідомляє «Німецька хвиля». Відповідної домовленісті досягли позавчора ввечері під час зустрічі глави угорського уряду Ференца Дюрчаня та віце–прем’єра уряду Росії Дмитра Медведєва. Офіційне підписання угоди відбудеться завтра в Москві.

Турецький марш

Турецький марш

Учора зранку відновилися запеклі бої між бойовиками з Курдської робітничої партії та регулярними турецькими військами, повідомляє «Франс пресс». Десятитисячний турецький контингент, який діє на території іракського Курдистану за прикриття авіації та артилерії з минулого четверга зосередив свої дії на головному таборі курдів поблизу міста Зап, усього за шість кілометрів від кордону з Туреччиною. Із вечора понеділка тяжкі бої між турецькими військами та загонами курдської безпеки розпочалися в гористій місцевості Хакурк, розташованій на стику кордонів Туреччини, Іраку та Ірану. Бої тут почалися через добу після того, як турецька авіація здійснила бомбардування Хакурка.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Українську амбасаду ніхто не чіпає

Українську амбасаду ніхто не чіпає

Як працюється українським дипломатам у Белграді, чи немає загрози від учасників перманентних акцій протесту, зокрема з огляду на те, що Україна зайняла нейтральну позицію щодо самопроголошення незалежності Косовим? З цими питаннями «УМ» звернулася до амбасади України у Сербії.

З обох боків незаконного кордону

З обох боків незаконного кордону

Позавчора і вчора тривали сутички між поліцією Косова та приблизно 200 сербськими резервістами, які прибули на кордон краю кількома автобусами. Серби закидали албанську поліцію камінням та пляшками, а та у відповідь застосувала сльозогінний газ, повідомляє «Німецька хвиля». Суперників вдалося розійняти лише силам KFOR, які прибули на допомогу албанцям. Приблизно 20 косовських поліцейських отримали поранення. Про втрати сербів не повідомляють.

Всі статті рубрики