ЦИТАТИ ТИЖНЯ

22.02.2008

Юлія Тимошенко, Прем’єр–міністр України
— про свій імідж у Росії:

— Я знаю, що мною в Росії лякають навіть маленьких дітей. Пропаганда тривалий час працювала на створення такого образу. Це наслідок внутріполітичної боротьби в Україні. Я це помилкове сприйняття, безумовно, зміню.

(«Вєдомості»)

 

Арсеній Яценюк, Голова Верховної Ради
— про те, як заст. начальника підрозділу «Кобра» показав йому непристойний жест:

— Я щиро думав, що він не бачив автомобіля. А потім це авто здає вправо, в нього опускається вікно, звідти витягується рука і показує середній палець. Це відомий жест. Видно, що людина дивиться американські фільми.

(«1+1»)

 

Олександр Волков,
колишній народний депутат
— про блокування роботи ВР повітряними кульками:

— Один депутат із Партії регіонів казав, що вони й презервативами блокуватимуть. Так краще вже тим, що в презервативах, — це було б смішніше, а то надули незрозуміло що.

(УНІАН)

 

Михайло Сирота,
нардеп від Блоку Литвина
— про несправжність опозиції:

— Хіба це опозиція, коли комуністи і Партія регіонів голосують за суперкорупційний закон про державні закупівлі, ще й при тому, що Богословська, член Партії регіонів, абсолютно справедливо перед цим виступає, каже: «Хлопці, це ж корупція, ось Яценко, Осика, Врублевський», називає конкретні прізвища. І після цього 120 чоловік у Партії регіонів підтримують цей корупційний закон. Так якщо така опозиція, то ну її на хрін, вибачайте.

(Радіо «Свобода»)

 

Валерій Писаренко,
нардеп від БЮТ
— про ідею створити слідчу комісію після бійки між депутатами і правоохоронцями в клініці «Борис» під час «звільнення» Рудьковського:

— Якщо по всіх витівках Нестора Шуфрича створювати тимчасові слідчі комісії, то Верховна Рада буде працювати 24 години на добу.

(УНІАН)