Купальник для корів

12.02.2008

В очікуванні первістка «оскароносна» Ніколь Кідман вирішила дарма часу не гаяти і спробувати себе в новій іпостасі. Причому оригінальністю не відзначилася — як і більшість її колег по зірковому цеху, актриса випускатиме власну лінію фірмового одягу та аксесуарів. Причому не сама, а спільно з чоловіком Кейтом Урбаном.

Бренд знаменитого подружжя називатиметься Hank Evie. Хенк і Еві — такі прізвиська вигадали одне для одного Кейт і Ніколь ще на початку свого знайомства. Урбан і раніше продавав під такою маркою футболки на своєму сайті, а потім подумав, що цілком можна зробити цю справу офіційним прибутком. І зареєстрував бренд Hank Evie на території США та рідної для них із Ніколь Австралії. Тепер, окрім футболок, під цим лейблом продаватимуться піжами, спідня білизна, взуття, сумки, ремені тощо. А після народження дитини подружжя Кідман–Урбан планує розширити свій бізнес як щодо асортименту, так і ареалу поширення, завоювавши ще й модні ринки Європи.

А поки що у Старому світі продають інший одяг від Ніколь. Один шведський підприємець проводить благодійний аукціон, на який виставив купальник кінозірки. Кідман носила його у 2002 році, коли знімалася у Швеції в Ларса фон Трієра у фільмі «Догвілль». Тоді актриса орендувала басейн у місті Венесборг, а коли поїхала додому, то купальник забула. Зіркову шмотку передали на місцеву радіостанцію, а та продала річ за 5,5 тис. крон власникові комісійного магазину з Еслова Златко Недановськи.

Усі кошти, виручені за одежину з тіла знаменитості, підуть на придбання корів для бідних індійських селян. Щоправда, наразі ажіотажу серед потенційних покупців не спостерігається — зроблена тільки одна ставка на суму, яка дозволяє придбати три корови (190 євро).