Не пий, у лікарню потрапиш

12.02.2008
Не пий, у лікарню потрапиш

Кірстен Данст.

У голлівудських зірок входить у моду лягати в наркологічні клініки не для лікування від залежності, а для очищення організму від наслідків бурхливих гулянок. Нещодавно курс детоксикації вирішила пройти Єва Мендес, а наприкінці минулого тижня в ту саму клініку в американському штаті Юта звернулася і її колега, акторка Кірстен Данст.

Як повідомляє газета «Дейлі мейл», 25–річна краля лягла до шпиталю після шалених вечірок, на яких «відривалася» під час кінофестивалю в штаті Юта. Друзі Кірстен по–секрету розповіли журналістам, що зірка фільмів «Людина–Павук» та «Марія Антуанетта» останнім часом часто напивалася — заливала горе після розриву з коханим, фронтменом гурту «Рейзорлайт» Джонні Борреллом. Парочка розійшлася ще в серпні минулого року, але Данст не оговталася й досі. Лікарі виписували їй антидепресанти, а актриса почала «розбавляти» їх алкоголем, що тільки погіршило її стан.

Однак Кір­стен вистачило розуму самій звернутися по допомогу до медиків, поки ще не пізно. У клініці їй обіцяли допомогти, адже там витягували знаменитостей і не з таких проблем.