У постелі Кайлі

08.02.2008
У постелі Кайлі

Кайлі Міноуг — дизайнерка на всі руки.

Дизайном одягу і випуском парфумів уже займається, здається, чи не кожна зірка. Кайлі Міноуг у цій когорті була однією з найперших. Однак, на відміну від багатьох колег по шоу–бізнесу, які дають своє ім’я певним колекціям і модним лініям «для галочки», Кайлі працює в іпостасі модельєра і парфумера для душі. Але рано чи пізно її душі хочеться чогось новенького, і тоді австралійська поп–діва береться за нову справу. От як зараз — тепер Міноуг випустила власну лінію постільної білизни та іншого устаткування для спальні.

«З мене так і пре креативність! — заявила співачка на презентації своєї нової продукції. — Я люблю нові починання. Ця лінія перевищила всі мої сподівання. Я запросила команду дизайнерів і продемонструвала їм усі мої улюблені речі — починаючи від шпалер і завершуючи коробками з–під одягу. Все, що могло породити нові ідеї. Так ми її й створили».

Щоправда, власну спальню Кайлі поки що комплектом білизни свого імені не прикрасила, але пообіцяла зробити це найближчими днями.

Принагідно поп–зірка запевнила своїх прихильників, що кидати музичну кар’єру не збирається, бо дизайнерські проекти — це тільки хобі. «Сцена — мій головний пріоритет, але це ж не означає, що я більше нічим не можу займатися», — зауважила 39–річна співачка.